18 september 2020

Stichting Jeugdhonk & Minimahoekje E.O .

Wij stellen ons even aan u voor!

Wij zijn vanaf 04-12-2018 officeel Stichting Jeugdhonk & Minimahoekje E.O .

Deze twee groep zijn aan gemaakt om mensen uit Roosendaal en de omgeving te helpen in Armoede , of in financiële moeilijkheden en om activiteiten te kunnen en mogen organiseren voor de Jongeren & Jeugdige in de leeftijd 0 t/m 18 Jaar .

Iedereen die het om wat voor reden momenteel erg moeilijk heeft en bijna niets te besteden heeft voor kleding,Speelgoed,Huisraad , etenswaar/voedselpakketten , dagjes uit , etcetera , mag zich hier bij ons aanmelden, ook mensen die je kent in deze situatie zijn bij ons natuurlijk van harte welkom .
Wij van Jeugdhonk & Minimahoekje Roosendaal willen ons dan ook richten op de mensen,gezinnen en Jeugdige die het echt Moeilijk hebben en echt hard nodig hebben.
Dit zal door ons Beheer team van Jeugdhonk & Minimahoekje Roosendaal beoordeeld worden.

Ons motto:

“Je kunt iedereen helpen, maakt niet uit welke nationaliteit. Mensen zijn mensen en iedereen is hetzelfde”

Lees verder

Waar is Stichting Jeugdhonk & Minimahoekje E.O. voor?
  • Mensen die moeten rondkomen van een laag inkomen en daardoor echt de eindjes aan elkaar moeten knopen elke maand.
  • Mensen,Gezinnen,Jeugdige die iedere maand blij zijn als alle vaste lasten betaald zijn en heel weinig over houden.
  • Mensen,Gezinnen,Jeugdige die nooit iets extra’s kunnen doen en daardoor in een sociaal isolement dreigen te geraken.

Voor deze mensen wil Stichting Jeugdhonk & Minimahoekje E.O. iets betekenen.  

Minimahoekje Roosendaal is gestart in 2011 gestart , Jeugdhonk Roosendaal is gestart in 2014 gestart. als een idealistisch burger initiatief van Lucinda Konings en Johan Konings / van dijke , met het organiseren van tal van activiteiten voor mensen/gezinnen,jeugdige met een laag inkomen. Inmiddels slagen wij en onze vrijwilligers om een scala aan activiteiten (Pasen,Halloween,Sinterklaas,Speelgoed Actie Albertheijn ,Kerst,Braderie’s etc, in Roosendaal te organiseren.  Lees verder

Jeugdhonk Roosendaal

Wij van Jeugdhonk Roosendaal bestaan uit allemaal vrijwilligers samen met het ( bestuur ) die zich allemaal inzetten voor kinderen van 0 t/m 18 jaar rijk of arm met of zonder een beperking ieder kind telt bij ons .Al enige tijd hebben wij ideeën voor activiteiten voor de leeftijden 0 t/m 18 jaar .Ook door veel speurwerk etcetera , zien en horen wij vaak wel al dat er al wat meer activiteiten / sporten zijn voor de leeftijd 4 t/m 12 jaar maar zien en horen wij ook helaas weer en worden de feiten waar dat de leeftijd 13 t/m 18 jaar vaak vergeten worden of dat er niks tot weinig voor deze leef tijds doelgroep gedaan of georganiseerd wordt . Wij van Jeugdhonk & Minimahoekje Roosendaal vinden dat alle kinderen mee tellen zowel MET als ZONDER beperking , ARM of RIJK ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen capaciteiten . Dit betreurd ons echter want zeg nu zelf ongeacht welke leeftijd of rug zakje een kind ook heb het telt ook mee in de maatschappij vinden wij.

Nu zijn wij van het bestuur momenteel rond de tafel met onze vrijwilligers voor ideeën , etcetera om zo toch met : gemeente , traverse , fondsen , bedrijven , instantie’s etcetera rond de tafel te kunnen gaan voor een juiste plan van aan pak en voor alle leeftijden meer activiteiten / sporten te kunnen gaan krijgen want elk kind telt mee ongeacht of er crisis heerst of dat ouders het nu wel of niet kunnen bekostigen wij van Jeugdhonk & Minimahoekje Roosendaal vinden dat kinders er onder geen enkele manier mogen onder leiden.
Vandaar wij achter de schermen bezig zijn om activiteiten etcetera voor elkaar te zien te krijgen in de volgende doelgroep / doel groepen :0 t/m 8 jaar 9 t/m 12 jaar 13 t/m 18 jaar.

Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial