18 september 2020

Taxi Geleen Sittard

Natuurlijk kent u de taxi.

Een nette auto met een professionele chauffeur die altijd voor u klaarstaat.

Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren.

Onze professioneel opgeleide taxichauffeurs, beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk op tijd, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren.

Zeker in een vreemde omgeving is de taxi een ideale oplossing.

Naast het conventionele taxivervoer, kan u bij ons ook steeds terecht voor bv. verre verplaatsingen, shuttleservice of luchthavenvervoer. Wij garanderen u: 24 uur per dag bereikbaarheid, stipte dienstverlening, verzorgd, beleefd en gediplomeerd personeel & steeds goed verzorgde en onderhouden auto’s.

Ook ‘s Nachts zijn wij inzetbaar en altijd te bereiken voor korte en langer ritten.

Ook voor zakelijke klanten

De BTI Tax is naast particulier vervoer ook gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Bent u een zakelijke klant? Bij onze taxicentrale profiteert u van vaste en transparante tarieven.

Wij bieden ook Luchthavenvervoer aan

Gaat u binnenkort op vakantie of hebt u een zakelijke reis voor de boeg? Dan kun je bij BTI Tax ook voordelige je airport taxi boeken. De BTI TAX airport taxi biedt de laagste prijs garantie en de hoogste kwaliteit. Ieder moment van de dag of nacht staan onze chauffeurs voor u klaar. Onze chauffeurs zijn representatief en altijd op tijd.

Boek voordelige je airport taxi bij BTI TAX.

U kunt vooraf de prijs berekenen van de airport taxi rit.

Airport taxi van BTI TAX 

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis? wij zorgen voor het begin en het einde van uw trip.

De BTI TAX vliegveld taxi biedt de laagste prijs garantie en de hoogste kwaliteit. Ieder moment van de dag of nacht staan onze chauffeurs voor u klaar. Onze chauffeurs zijn representatief en altijd op tijd.

Ongeacht het aantal personen waar u mee reist, brengen wij u naar de luchthaven. Ook voor uw bagage is altijd ruimte plaats.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.

Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.

Tarieven van en naar alle luchthavens zijn berekend op basis van een vaste lage prijs. Ook is de prijs meteen zichtbaar. Zodat u altijd van de voren de prijs weet.

Boek nu voordelige je vliegveld taxi bij BTI TAX

Wilt u binnen 24 uur boeken of een extra adres toevoegen neem telefonisch contact op: 06 22 33 45 66.

Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial